[DS] Desert Storm GTA Clan


 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Is that a Bug?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
[DS]Jetforce
Legend
avatar

Posts : 446
Join date : 2012-07-01
Age : 19
Location : Germany

PostSubject: Is that a Bug?   Wed Aug 01 2012, 19:56

As the pic itself says, when i try to join to server it writhes that:
Back to top Go down
View user profile
Warrior
Legend
avatar

Posts : 1176
Join date : 2012-07-01
Age : 103
Location : On Mars playing with monkeys.
Job/hobbies : Playing samp on DS

PostSubject: Re: Is that a Bug?   Wed Aug 01 2012, 20:18

Works for me.

_________________



Thanks to [DS]Ra_TWO for the picture above.
Back to top Go down
View user profile
[DS]Jetforce
Legend
avatar

Posts : 446
Join date : 2012-07-01
Age : 19
Location : Germany

PostSubject: Re: Is that a Bug?   Wed Aug 01 2012, 20:21

Update: When i tried readding the server something of Samp4You (a ping test or so on) came.
Back to top Go down
View user profile
[DS]Jetforce
Legend
avatar

Posts : 446
Join date : 2012-07-01
Age : 19
Location : Germany

PostSubject: Re: Is that a Bug?   Wed Aug 01 2012, 20:24

Reinstalled samp and works now. Please Lock this topic. Thank you.
Back to top Go down
View user profile
Warrior
Legend
avatar

Posts : 1176
Join date : 2012-07-01
Age : 103
Location : On Mars playing with monkeys.
Job/hobbies : Playing samp on DS

PostSubject: Re: Is that a Bug?   Wed Aug 01 2012, 20:37

Locked

_________________



Thanks to [DS]Ra_TWO for the picture above.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Is that a Bug?   

Back to top Go down
 
Is that a Bug?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
[DS] Desert Storm GTA Clan :: General :: General :: Questions and Help-
Jump to: