[DS] Desert Storm GTA Clan


 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Help me guys.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
[DS]_Pa[V]aN



Posts : 152
Join date : 2014-02-06
Age : 19
Location : India, Kerala, Trivandrum
Job/hobbies : Football

PostSubject: Help me guys.   Tue Jul 08 2014, 03:09

Guys, I don't know what to do. I can't play the game. The problem is that there is an error symbol at the bottom right corner of my pc although my modem is completely fine. With that symbol there, I can't access the network. The only way to interact with you is through wifi. Please help me guys. Sad

_________________
Back to top Go down
View user profile
iLIKEMYMOMMY_SHEISCHEATER

avatar

Posts : 8
Join date : 2014-07-08
Age : 18
Location : French
Job/hobbies : School

PostSubject: Re: Help me guys.   Tue Jul 08 2014, 09:45

Hello,

There is probably a mistake to connect your cable to connect to your modem.

Is there a yellow triangle with an logo, like what's is not working?

it can also come from a problem of Ip Address V4
Back to top Go down
View user profile
[DS]_Pa[V]aN



Posts : 152
Join date : 2014-02-06
Age : 19
Location : India, Kerala, Trivandrum
Job/hobbies : Football

PostSubject: Re: Help me guys.   Tue Jul 08 2014, 15:53

Fothen wrote:
Hello,

There is probably a mistake to connect your cable to connect to your modem.

Is there a yellow triangle with an logo, like what's is not working?

it can also come from a problem of Ip Address V4

Exactly. But I tried reconnecting my modem several times but it's of no use. At the beginning, restarting solved this issue. But it's not working now.

_________________
Back to top Go down
View user profile
iLIKEMYMOMMY_SHEISCHEATER

avatar

Posts : 8
Join date : 2014-07-08
Age : 18
Location : French
Job/hobbies : School

PostSubject: Re: Help me guys.   Tue Jul 08 2014, 16:52

There are two solutions :

- It is possible that your cable is connected to your pc and joined in your modem is a problem inside, that is to say cards that can be broken or your usb port does not work.

- It is also possible that there is an error in Physical Address.
If it worked before I think there is a mistake in your cable, I can not tell you more desoler.
Back to top Go down
View user profile
Sol_Badguy

avatar

Posts : 533
Join date : 2014-06-09

PostSubject: Re: Help me guys.   Tue Jul 08 2014, 21:19

Blaze can u list the Error Board ? I might be able to help u
Back to top Go down
View user profile
[DS]_Pa[V]aN



Posts : 152
Join date : 2014-02-06
Age : 19
Location : India, Kerala, Trivandrum
Job/hobbies : Football

PostSubject: Re: Help me guys.   Wed Jul 09 2014, 02:12

[DS]Sol_Badguy wrote:
Blaze can u list the Error Board ? I might be able to help u

Error board? What is it?

_________________
Back to top Go down
View user profile
[DS]Nameless
Desert Storm Member
avatar

Posts : 649
Join date : 2013-06-26

PostSubject: Re: Help me guys.   Wed Jul 09 2014, 15:00

iLIKEMYMOMMY_SHEISCHEATER wrote:
There are two solutions :

- It is possible that your cable is connected to your pc and joined in your modem is a problem inside, that is to say cards that can be broken or your usb port does not work.

- It is also possible that there is an error in Physical Address.
If it worked before I think there is a mistake in your cable, I can not tell you more desoler.

there is also an option that the yellow cable itself is broken

_________________





Back to top Go down
View user profile
[DS]duck_nuk

avatar

Posts : 276
Join date : 2013-03-14
Age : 29
Location : france
Job/hobbies : IRC , programation perl ,java

PostSubject: Re: Help me guys.   Wed Jul 09 2014, 17:47

Step 1: check your win firewall and antivirus
Step 2: check if you do not have the proxy enabled in the web config
Step 3: check if your PC is receiving dns

generally it remains a problem to host.
also try this:

Click Start, then click Control Panel.
Click view network status and tasks under Network and Internet.
Click Change adapter settings.
Right-click Local Area Connection, and click Properties.
Select Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6), and then click Properties.
Select Obtain an IPv6 address automatically, select Obtain DNS server address automatically, and then click OK.
Select Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) and click Properties.
Select Obtain an IP address automatically, select Obtain DNS server address automatically, and then click OK. Smile Smile Smile

_________________

https://duckduckgo.com
Back to top Go down
View user profile
[DS]_Pa[V]aN



Posts : 152
Join date : 2014-02-06
Age : 19
Location : India, Kerala, Trivandrum
Job/hobbies : Football

PostSubject: Re: Help me guys.   Thu Jul 10 2014, 05:28

Thank you guys. My problem got fixed automatically today.

_________________
Back to top Go down
View user profile
[DS]Fire723
Deputy Head Admin
avatar

Posts : 1117
Join date : 2013-05-10
Age : 18
Location : Hungary
Job/hobbies : Hackers have no chance

PostSubject: Re: Help me guys.   Thu Jul 10 2014, 05:47

[DS]i[B]l@Ze wrote:
Thank you guys. My problem got fixed automatically today.

Locked

_________________

Special thanks to [DS]DoctorWho for this signature
My career:
 


Special thanks to [DS]Ameen for this signature


Fire723 [DS]Fire723 Fire723 [DS]Fire723 [DS]Fire723 [DS]Fire723 Fire723 [DS]Fire723 [DS]Fire723
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Help me guys.   

Back to top Go down
 
Help me guys.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hey how you guys doing?
» Rate these guys
» Well guys this is it
» Sorry, guys!
» Hi guys. Steve here.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
[DS] Desert Storm GTA Clan :: General :: General :: Questions and Help-
Jump to: